la 5 kg de corcoduse se pune 1 kg de zahar.
eu am avut 4,600 kg de corcoduse si am pus 800 de gr de zahar.
in borcane de 800, am pus cam 3 sferturi corcoduse.
siropul l-am facut asa:
4,5 litri apa, zaharul tot si o esenta de vanilie.
am lasat la foc pana a clocotit lichidul un picut. apoi l-am lasat sa se raceasca un pic si l-am turnat in borcane. am strans capacele bine cu mana sotului,... si apoi in oala cu apa rece, in prosop, la sterilizat, pentru 3 ore.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii