la 5 kg de corcoduse se pune 1 kg de zahar.
eu am avut 4,600 kg de corcoduse si am pus 800 de gr de zahar.
in borcane de 800, am pus cam 3 sferturi corcoduse.
siropul l-am facut asa:
4,5 litri apa, zaharul tot si o esenta de vanilie.
am lasat la foc pana a clocotit lichidul un picut. apoi l-am lasat sa se raceasca un pic si l-am turnat in borcane. am strans capacele bine cu mana sotului,... si apoi in oala cu apa rece, in prosop, la sterilizat, pentru 3 ore.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii