Se spala gutuile si se sterg de puful caracteristic, se taie in feliute subtiri sau cubulete apoi se asaza in borcane (se umple borcanul 1/2 cu fructe, se adauga 2 linguri de zahar.
Se completeaza fiecare borcan cu apa si se strang capacele bine. Fiecare borcan va fi clatinat pentru a se imprastia zaharul si se asaza in oala de fiert.
Se fierb 40 minute si se lasa sa se raceasca in apa.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii