Se spala gutuile, se curata (nu de coaja), se taie felii sau cubulete, se pun in borcane (cam o gutuie pentru fiecare borcan), si se completeaza cu siropul cald facut din apa si zahar. Se infileteaza borcanele, se pun in oala cu apa si se tin la fiert cam 30-40 de minute din momentul in care da in clocot apa. Se lasa sa se raceasca in oala, sau se scot si se pun borcanele in paturi pana a doua zi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii