Merele se cojesc si se taie in sferturi si se curata de simburi.
Prunele si caisele se pun intru-n vas cu apa calduta sa se moaie.
Intr-o oala potrivita se pun toate fructele si se adauga apa sa le acopere.Se pune la fiert cind incepe sa fiarba se adauga zahar si feli de lamaie.Se face foc mic si se lasa sa fiarba 30 de minute sau cind merele se ridica la suprafata.Se gusta sosul daca mai trebuie zahar se poate adauga. Nu trebuie de uitat ca fructele uscate au zaharul lor.Compotul este bun si pentru diabetici trebuie de fiert fara zahar si cind este gata se poate adauga zaharina.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii