Intr-o cratita se pune zaharul (200-300gr.) Pana se caramelizeaza apoi se pun merele si se lasa max 1 minut. Apoi se adauga incetisor apa. Se lasa pana incepe sa fiarba iar apoi se adauga zaharul vanilat si scortioasa.
Cand e gata il lasati putin sa se raceasca.Se serveste cald sau rece.Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii