Piersicile se spala , se curata de coaja , se desfac in doua si se arunca samburii . Se pun in borcane si deasupra se presara zaharul ( 1 , 2 sau 3 linguri ) in functie de preferinta fiecaruia . Lamaia se spala , se curata de coaja si se taie felii . Se pune in fiecare borcan cate o felie , deasupra piersicilor . Se pune la fiert apa si cand clocoteste se pune in borcane , peste piersici , zahar si felia de lamaie . Se inchid borcanele ermetic si se sterilizeaza 45 minute in cuptor apoi se scot si se pun in paturi pana la racirea completa .
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii