Piersicile se spala , se curata de coaja , se desfac in doua si se arunca samburii . Se pun in borcane si deasupra se presara zaharul ( 1 , 2 sau 3 linguri ) in functie de preferinta fiecaruia . Lamaia se spala , se curata de coaja si se taie felii . Se pune in fiecare borcan cate o felie , deasupra piersicilor . Se pune la fiert apa si cand clocoteste se pune in borcane , peste piersici , zahar si felia de lamaie . Se inchid borcanele ermetic si se sterilizeaza 45 minute in cuptor apoi se scot si se pun in paturi pana la racirea completa .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii