Se aleg visine mari sanatoase, se inlatura coditele, se spala si se pun in borcane, cam 3 / 4 din borcan. Se face un sirop din 3-4 linguri de zahar( in functie de cat de dulci sunt visinile) pentru fiecare borcan si apa. Siropul se fierbe in clocot, se toarna in borcane se pun capacele si se sterilizeaza aproximativ 15 min. Se lasa sa se raceasca in apa in care au fiert.(Se mai poate pune cele 4 linguri de zahar direct in borcan, apoi apa fierbinte, dar nu se dizolva zaharul complet)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii