Conopida&brocolli la cuptor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Conopida&brocolli la cuptor

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 1 brocolli mic
  • 1 ardei kapia
  • 200 gr branza tare
  • 50gr unt
  • 1 morcov
  • o cutiuta cu smantana
  • 1 ou
  • 3-4 catei de usturoi
  • kaizer/ bacon
  • 2-3 linguri de pesmet
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • lapte (optional)

Mod de preparare

Oparim intr-o oala conopida si brocolli-ul impartite in prealabil in buchetele si intre timp ungem un vas termorezistent cu ulei si apoi tapetam cu pesmet; se amesteca si smantana cu oul intr-un bol.

Taiem legumele dupa bunul plac si le punem impreuna cu conopida si brocolli-ul in vas. Peste radem branza, adaugam kaizerul/ baconul si presaram cateva cubulete de unt, apoi intindem uniform amestecul de smantana cu ou. Ultima data cand am gatit acest fel de mancare am adaugat si un pic de lapte.

La final se presara sare si piper dupa gust si de da la cuptor - incins in prealabil- 35-40min.

Dupa ce se scoate de la cuptor se mai pot adauga putina branza rasa si patrunjel.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise