Conopida se desface in buchetele si se tine in apa cu putin otet sau zeama de lamaie ca sa ramana alba.
Rosia , ceapa si ardeiul se curata si se spala apoi se taie feliute si se pun la calit in doua linguri de ulei pina devin sticloase.
Adaugam conopida, sare , piper si o canita cu apa si lasam sa fiarba bine.Se poate adauga si un cartof taiat cubulete, langa conopida.
Cand a fiert conopida, amestecam smantana cu o lingura faina si putina apa daca mai este nevoie si o turnam peste conopida. Lasam sa dea cateva clocote apoi adaugam mararul verde tocat.
Conopida se poate servi cu piept de pui la gratar, cu friptura sau chiftelute.
Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii