autor:

mac myra

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida la cuptor

Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 noiembrie 2013

Ingrediente
1 conopida, 3 linguri pesmet, 3 linguri unt sau margarina, 3 catei de usturoi, 1 cana suc de rosii sau 3 linguri bulion, sare, piper, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

8 voturi

Mod de preparare

Conopida se curata de frunze,se spala,se desface in buchete mari si se pune sa fiarba in apa cu sare care clocoteste.
Se lasa sa fiarba 15 minute dupa care se scurge,se pune intr un vas termorezistent,uns cu margarina sau unt si tapetat cu pesmet.Se
aseaza printre buchetele de conopida usturoi tocat marunt,asezonam cu sare si piper,iar deasupra punem pesmetul ramas,sucul de rosii sau bulionul desfacut cu apa.
Se da la cuptor 30 minute.
Servim cu patrunjel verde tocat marunt deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu conopida la cuptor

Ardei umpluti cu conopida la cuptor

Conopida desfacută buchețele se fierbe 10 minute în apă cu sare; După ce s-a fiert, se

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida cu ciuperci la cuptor

Conopida cu ciuperci la cuptor

Punem apa cu sare la fiert, iar cand clocoteste adaugam 4 oua si stingem focul. Lasam ouale in apa

9 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Pruteanu Dana (Chef de cuisine):

    Foarte buna reteta si dietetica, eu i-am mai adaugat un ardei Kapia si niste ceapa verde (1 fir). In curand vin si cu fotografie.

  • 4 comentarii

  • Ingrid Carla , 05 octombrie 2014

    E foarte buna reteta! Va propun sa adaugati si cascaval la sfarsit, dupa ce a-ti pus sucul de rosii, ii da un gust si mai bun ;)

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2013

    un deliciu!

  • LUBITA

    LUBITA (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2013

    deliciu!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 3 linguri pesmet
  • 3 linguri unt sau margarina
  • 3 catei de usturoi
  • 1 cana suc de rosii sau 3 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de mac myra
Chiftelute cu maioneza

Chiftelute cu maioneza

Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau

14 voturi    7 comentarii
1h
Salate reci
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete

36 voturi    7 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pui la cuptor cu cartofi

Pui la cuptor cu cartofi

Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune

4 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

COSTEO (Chef de cuisine)

un deliciu!

Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf de orez cu ciuperci Pilaf de orez cu ciuperci

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe razatoarea marunt, ardeiul rosu taiat

24 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei si rosii umplute, la cuptor