Conopida la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Conopida la cuptor

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 3 oua
  • 3 linguri de samanta
  • 200g cascaval ras
  • 1 lingura de pesmet
  • condimente.

Mod de preparare

Se curata conopida, se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare. Dupa ce s-a fiert se strecoara de apa si se lasa deoparte. Se bat ouale cu smantana, se adauga sare sau delikat si 50 g cascaval ras. Se unge un vas tremorezistent cu unt si se tapeteaza cu pesmet, se aseaza buchetelele de conopida fiarta peste care se toarna ouale batute cu smnatana si cascaval. Deasupra se presara restul cascavalului razuit. Se da tava la cuptor pentru 30 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise