Se rupe conopida buchetele, se spala, se zvanta si se pune la prajit intr-o tigaie antiaderenta in uleiul incins. Se prajeste bine pe toate partile aproximativ 15 minute pana devine aurie si se inmoaie, se condimenteaza si se adauga usturoiul taiat feliute subtiri. Dupa 2 minute scoateti-o din tigaie, garnisiti cu verdeata iar cine doreste cu feliute de ardei peperoni.
Se serveste ca atare, cu mujdei sau sos de usturoi si ca garnitura la fripturi sau rasol.
Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii