Se curata,se desface buchetele,se spala si se fierbe in apa cu sare si putin otet.Se lasa sa fiarba pana se inmoaie complet - nu sa se farame.Se scurge apa,se clateste tot cu apa calda si se lasa sa se raceasca.
Buchetelele de conopida se trec prin pesmet,ou batut si din nou pesmet si se prajesc in ulei incins.Nu folosesc faina pentru ca imi plac mai aurii si mai crocante.
Se scot pe hartie absorbanta.
Se servesc ca atare sau cu un sos format di putin ulei ,mujdei de usturoi,otet de mere,patrunjel tocat marunt, sau cu sos de smantana amestecat cu patrunjel tocat marunt si zeama de lamaie. Sunt delicioase.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii