Se amesteca untul, zaharul, oul, sarea, faina si praful de copt. Se lasa o ora la frigider. Pe o tava mare, se vor coace aproximativ 15 biscuiti. Dar inainte de a se introduce la 180 de grade, cam 10 minute, pe aluatul in forma rotunda de biscuite se pot presara stafide/ nuca maruntita/cioco maruntita/gem(yummy...e preferatul meu...mai ales un cookie cu gem de visine). La sfarsitul coacerii se presara zahar vanilat praf si se pot face gaurele mici in biscuite, dupa cum se observa si in poze)...Ciocolata e bine sa nu fie de menaj...luati o ciocolata pe care o adorati si taiati bucatele mici mici cu care ornati biscuitele...e o reteta foarte usoara si se pot pastra mai multe zile...sunt tot mai buni pe zi ce trece!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii