Cookies

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Cookies

Ingrediente

  • - 115 gr. margarina
  • - 115 gr. unt
  • - 230 gr. zahar brun
  • - 115 gr. zahar
  • - 1 lingurita praf de copt
  • - sare
  • - 2 oua
  • - esenta de vanilie
  • - 500 gr. faina
  • - 250 gr. fulgi ciocolata cu lapte (am maruntit ciocolata cu lapte)
  • - 100 gr. fulgi ciocolata amaruie

Mod de preparare

Se amesteca mai intai untul cu margarina.

se adauga zaharul si zaharul brun,

apoi un praf de sare, un praf de copt, 2 oua si esenta de vanilie.Se inglobeaza treptat faina,

apoi chipsurile de ciocolata cu lapte si cele de ciocolata amaruie.

Rezulta coca urmatoare:

Se formeaza bilute si se pun in tava cu hartie neunsa. Se coc aproximativ 10-15 min., atat cat sa se aureasca un pic, nu prea mult pentru ca altfel se intaresc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise