autor:

Fara foto

» » Fripturi

Copanele asortate

Autor: Mircea P (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mircea P (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 noiembrie 2009

Ingrediente
1 kg pulpe inferioare (copanele), 1 ceapa medie, 1 morcov de marime mijlocie, 1 ardei gras, 2 rosii (sau 2-3 linguri de bulion), 50 g sunca afumata, condimente (sare, piper, cardamon, ghimber, 2 foi de dafin).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Sunca se taie in feliute subtiri cu care se tapeteaza tava, ceapa taiata rondele se pune peste feliutele de sunca dupa care se pun copanelele, se condimenteaza, iar deasupra se pun rosiile taiate rondele si morcovul de asemenea.

Tava se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins cca. 45 min, dupa care se inlatura folia si se mai tine la cuptor pana se rumenesc usor copanelele cca. 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele asortate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
cotlete de miel cu gnocchi

cotlete de miel cu gnocchi

Cotletele se pun la fezandat 2-3 zile intr-un bait format din ingredientele de mai sus care se prepara

4 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
Biryani

Biryani

- Se pune uleiul de masline (jumate de pahar) in cratita si se lasa la foc mic pentru a nu se arde,

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pulpe inferioare (copanele)
  • 1 ceapa medie
  • 1 morcov de marime mijlocie
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii (sau 2-3 linguri de bulion)
  • 50 g sunca afumata
  • condimente (sare
  • piper
  • cardamon
  • ghimber
  • 2 foi de dafin).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pastrav pe gratar, in sos de lamaie si usturoi