Felile de piept de pui au fost cam groase si drept urmare le-am batut cu ciocanul sa le mai subtiez ca pe snitele.
Peste pieptul de pui am pus felia de sunca si de cascaval.Am rulat apoi puiul cat am putut de strans si sa nu iasa cascavalul cand se va topi si am prins cu scobitori. Am dat carnea prin faina prima data apoi prin oul batut si la sfarsit pesmet. Intr- o tigaie am incins ulei de masline si am prajit puiul pana s-a rumenit. Am servit cu cartofi wedges la cuptor si salata.
Ce voi face in viitor: am sa caut sa feliez pieptul mai subtire si sa folosesc feliile cele mai late astfel incat atunci cand le rulez sa le pot impacheta cumva ca pe sarmale sa nu mai curga cascavalul. Si cred ca voi incerca sa le prepar si la cuptor caci am o problema cu prajelile.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii