autor:

Gabrielaolteanu

» » Mancaruri cu carne

Cordon bleu

Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 08 ianuarie 2012

Ingrediente
3 felii piept de pui, 3 felii sunca, 3 felii cascaval, 1 oua, faina, pesmet, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Felile de piept de pui au fost cam groase si drept urmare le-am batut cu ciocanul sa le mai subtiez ca pe snitele.
Peste pieptul de pui am pus felia de sunca si de cascaval.Am rulat apoi puiul cat am putut de strans si sa nu iasa cascavalul cand se va topi si am prins cu scobitori. Am dat carnea prin faina prima data apoi prin oul batut si la sfarsit pesmet. Intr- o tigaie am incins ulei de masline si am prajit puiul pana s-a rumenit. Am servit cu cartofi wedges la cuptor si salata.
Ce voi face in viitor: am sa caut sa feliez pieptul mai subtire si sa folosesc feliile cele mai late astfel incat atunci cand le rulez sa le pot impacheta cumva ca pe sarmale sa nu mai curga cascavalul. Si cred ca voi incerca sa le prepar si la cuptor caci am o problema cu prajelile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon Bleu

Cordon Bleu

Se transeaza fiecare piept de pui in cate patru fileuri, apoi se bate usor cu ciocanul de snitele.

9 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Cordon bleu de pui

Cordon bleu de pui

Bucățile din piept de pui se pun pe rând în folii de plastic și se bat bine până ajung la

15 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2012

    Foarte bun, e preferatul sotului meu... pupici

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 3 felii piept de pui
  • 3 felii sunca
  • 3 felii cascaval
  • 1 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Gabrielaolteanu
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Cum se prepara Tiramisu rețeta originală: Am separat ouale.Am batut galbenusurile cu 4 linguri

2 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri
Cartofi copti

Cartofi copti

Cartofii au stat in cuptor 2 ore pentru ca au fost foarte mari.Mai aveam putin si muream de foame

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aperitive
Spaghete Bolognese

Spaghete Bolognese

Am tocat ceapa si usturoiul si le-am calit in putin unt.Am adaugat carnea pe care am calit-o pana

10 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

Foarte bun, e preferatul sotului meu... pupici

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita