Reteta postata pe: 30 mai 2015
Ingrediente
un piept de pui, felii subtiri de sunca ( ideal ar fi afumata), felii de cascaval ( eu am pus afumat), sare, piper, 2 oua mai mici, faina, pesmet
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Curatam pieptul de pui de piele si il taiem felii ca de snitel, il batem putin cu un ciocan de bucatarie pentru a nu fi groase ( mie mi-au iesit 6 fileuri de pui). Peste fiecare file punem cate o felie de cascaval si deasupra cascavalului cate o felie de sunca. Rulam fiecare file de pui il saram si piperam si le dam la frigider pentru o jumatate de ora.
Dupa ce am scos rulourile de la frigider, le-am trecut prin faina alba de grau amestecata cu putina sare, apoi prin ouale batute si la final le-am trecut prin pesmet.
Rulourile le prajim in ulei incins la foc mediu pana se rumenesc pe ambele parti. Este foarte bun alaturi de garnitura preferata si o salata.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se transeaza fiecare piept de pui in cate patru fileuri, apoi se bate usor cu ciocanul de snitele.
9 voturi
3 comentarii
1h 10 min
Bucățile din piept de pui se pun pe rând în folii de plastic și se bat bine până ajung la
15 voturi
4 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate