Pregatim feliile de carne exact ca pentru snitele, adica le batem pentru a se fragezi , dupa care le condimentam cu sare si piper .
Feliem cascavalul si sunca cu o latime de 2 cm.
Suprapunem apoi feliile de sunca cu cele de cascaval, alternativ.
Pregatim fiecare cordon bleu, punand pe fiecare bucata de carne cate o gramajoara de cascaval cu sunca.Rulam cu grija fiecare cordon bleu ca pe sarmale si apoi il fixam cu scobitori ,daca este nevoie.
Tavalim fiecare rulou prin faina amestecata cu malai si o lingurita de boia, apoi il trecem prin ou batut si la sfarsit il acoperim complet cu pesmet.
Punem uleiul la incins si coacem rulourile bine , pe toate partile, la foc mic.
Servim alaturi de piure de cartofi si salata de ardei copti.
Pofta mare sa aveti !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii