autor:

elucubratii culinare

» » Mancaruri cu carne

Cordon bleu de pui

Autor: elucubratii culinare (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: elucubratii culinare (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 februarie 2013

Ingrediente
4 bucăți de piept de pui (aprox. 700 g),, sare,, piper negru,, 4 felii suncă presată,, 4 felii cașcaval/cheddar,, 2 ouă,, 2 linguri lapte,, 1 cană pesmet,, 1 cană făină,, ulei pentru prăjit.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Bucățile din piept de pui se pun pe rând în folii de plastic și se bat bine până ajung la 5 mm grosime.
Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
În mijlocul fiecărei bucăți de carne punem câte o felie de șuncă și una de cașcaval.
Se aduc lateralele spre mijloc, apoi rulăm.
Se pot fixa cu scobitori.
Într-o farfurie adâncă batem bine cele 2 ouă cu 2 linguri de lapte.
În alte 2 farfurii întinse punem făina respectiv pesmetul.
Fiecare rulou se dă prin ou, făină, ou și la urmă prin pesmet.
Încingem uleiul într-o tigaie și se prăjesc bine pe ambele părți până devin rumene.
Încingem cuptorul la 220 grade C.
Când sunt gata ruladele se pun într-o tavă termorezistentă și se dau la cuptor pentru 15 minute.
Scoatem scobitorile, în cazul în care le folosim.
Servim cu garnitura preferată!
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu din carne de pui

Cordon bleu din carne de pui

Pieptul de pui se taie felii, ca la snitele. Se bate si se condimenteaza. Se pune o felie de sunca

7 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Cordon bleu din piept de pui

Cordon bleu din piept de pui

Atat de mult ne place cordon bleu si m-am mirat ca inca nu am pus reteta pe site. Se poate face in

29 voturi    10 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 16 februarie 2013

    f. usor de preparat, dupa explicatiile tale !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 februarie 2013

    Arata foarte bine!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 februarie 2013

    delicios...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 15 februarie 2013

      Delicios ! trebue sa fac si eu ca mi-ai facut pofta :) *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • 4 bucăți de piept de pui (aprox. 700 g),
  • sare,
  • piper negru,
  • 4 felii suncă presată,
  • 4 felii cașcaval/cheddar,
  • 2 ouă,
  • 2 linguri lapte,
  • 1 cană pesmet,
  • 1 cană făină,
  • ulei pentru prăjit.

Raporteaza reteta

Retete
de elucubratii culinare
Tort Amaretto cu ciocolată

Tort Amaretto cu ciocolată

Se începe cu prepararea blatului. Untul la temperatura camerei se freacă bine cu zahărul pudră

12 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Torturi
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Într-un castron cernem făina și ne pregătim la îndemână restul ingredientelor.

1 vot    1 comentariu
2h 30 min
Retete de Craciun
Penne cu legume și cod

Penne cu legume și cod

Se pune apa la fiert cu un praf de sare. Când apa începe să fiarbă se pun pastele la fiert conform

4 voturi    7 comentarii
1h
Salate cu peste

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

f. usor de preparat, dupa explicatiile tale !

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Aripi de curcan cu sos de citrice