Pieptul de pui se taie felii, ca la snitele. Se bate si se condimenteaza.
Se pune o felie de sunca si una de cascaval, apoi se ruleaza.
Separat se bate un ou cu un varf de lingurita de mustar si un praf sare.
Se dau rulourile astfel pregatite, prin ou, apoi prin pesmet, iar prin oul batut si din nou prin pesmet.
Se pun la prajit in uleiul bine incins.
Dupa ce s-a rumenit, se scoate pe o farfurie peste care s-a pus un servetel ( pentru a absorbi uleiul ).
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii