Cordon bleu din carne de pui

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Cordon bleu din carne de pui

Ingrediente

  • - un piept de pui dezosat
  • - 4 felii de sunca (eu am ales din carne de curcan), dar poate sa fie din pui sau porc
  • - 100-150 gr cascaval
  • - un ou
  • - un varf de lingurita de mustar dulce de preferinta
  • - 5-6 linguri cu varf de pesmet
  • - sare
  • - piper
  • - ulei

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii, ca la snitele. Se bate si se condimenteaza.

Se pune o felie de sunca si una de cascaval, apoi se ruleaza.

Separat se bate un ou cu un varf de lingurita de mustar si un praf sare.

Se dau rulourile astfel pregatite, prin ou, apoi prin pesmet, iar prin oul batut si din nou prin pesmet.

Se pun la prajit in uleiul bine incins.

Dupa ce s-a rumenit, se scoate pe o farfurie peste care s-a pus un servetel ( pentru a absorbi uleiul ).

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise