autor:

Dana_Puscuta

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Cordon bleu din carne de pui

Autor: Dana_Puscuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana_Puscuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 noiembrie 2013

Ingrediente
- un piept de pui dezosat, - 4 felii de sunca (eu am ales din carne de curcan), dar poate sa fie din pui sau porc, - 100-150 gr cascaval, - un ou, - un varf de lingurita de mustar dulce de preferinta, - 5-6 linguri cu varf de pesmet, - sare, - piper, - ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii, ca la snitele. Se bate si se condimenteaza.



Se pune o felie de sunca si una de cascaval, apoi se ruleaza.



Separat se bate un ou cu un varf de lingurita de mustar si un praf sare.



Se dau rulourile astfel pregatite, prin ou, apoi prin pesmet, iar prin oul batut si din nou prin pesmet.



Se pun la prajit in uleiul bine incins.



Dupa ce s-a rumenit, se scoate pe o farfurie peste care s-a pus un servetel ( pentru a absorbi uleiul ).



Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu din carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • Silipas Dan , 09 noiembrie 2013

    Prajit in ulei???? FOARTE nesanatos! Sigur gustos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2013

    o bunatate...

  • mariana , 08 noiembrie 2013

    sunt foarte bune,eu fac mereu ca sunt foarte usor de facut!

    • LUBITA

      LUBITA (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2013

      delicios!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • - un piept de pui dezosat
  • - 4 felii de sunca (eu am ales din carne de curcan)
  • dar poate sa fie din pui sau porc
  • - 100-150 gr cascaval
  • - un ou
  • - un varf de lingurita de mustar dulce de preferinta
  • - 5-6 linguri cu varf de pesmet
  • - sare
  • - piper
  • - ulei

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

o bunatate...

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor