Pieptul de pui se feliaza ( eu l-am cumparat gata feliat ) , se bate bine cu ciocanul de carne pe ambele parti ( cu atentie pentru a nu se rupe ) apoi se condimenteaza dupa gust . Se adauga peste pieptul de pui fasia de bacon apoi cascavalul , se ruleaza , se da prin faina alba , prin ou batut apoi prin pesmet dupa care se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt . Se pune in cuptor la foc mediu pentru circa 40 minute . Se serveste cu cartofi piure si salata de muraturi .
Pofta buna !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii