Reteta postata pe: 20 iulie 2016
Ingrediente
1 piept de pui, 200 gr carne de porc pentru snitele,2 linguri mustar dulce,cascaval felii(eu il fac in casa),20 felii sunca slaba,3 oua,faina,pesmet,1 cub MAGGI de pui
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Carnea se feliaza in felii subtiri si se bate cu batatorul pentru snitele, se ung cu mustar se condimenteaza, apoi asezam cate o felie de sunca apoi de cascaval si le rulam. Se prind cu scobitori ca sa nu curga compozitia in timpul prajirii.
Intr-o tigaie se pune ulei la incins si apoi se dau la prajit pachetelele date in prealabil in faina,ou si pesmet. Dupa ce s-au prajit se scurg pe servetele de hartie se scot scobitorile si cand sunt reci se feliaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se transeaza fiecare piept de pui in cate patru fileuri, apoi se bate usor cu ciocanul de snitele.
9 voturi
3 comentarii
1h 10 min
Bucățile din piept de pui se pun pe rând în folii de plastic și se bat bine până ajung la
15 voturi
4 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate