Ingrediente
800 gr aluat frantuzesc congelat, decongelat, 1 ou batut cu 2 linguri de lapte, zahar candel, , Pentru umplutura, 120 gr caramele, sfaramitate, 70 gr fulgi de migdale, usor prajiti, 120 gr bomboane Kinder, 120 gr bomboane M&M’s cu arahide, 100 gr ciocolata cu alune de padure, usor topita
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
2 voturi
Mod de preparare
Intr-un blender, se mixeaza toate ingredientele pentru umplutura pana cand se va obine o compozitie legata.Aluatul se intinde apoi se taie in triunghiuri.Se imparte umplutura pe latura mai mare a fiecarui triunghi si se ruleaza spre varful opus.Se aseza cornurile in tava,se ung cu ou apoi se presara cu zahar candel.Se dau la copt 25-35 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.
http://lauradfood2.blogspot.com/