Pentru a prepara aceste cornulete mai intai topesti untul sau margarina intr-o cratita la foc mic. Dupa ce s-a topit untul, il iei de pe foc, adaugi zaharul si amesteci bine. Intr-un vas bati bine ouale, drojdia si sarea. Adaugi amestecul de unt si zahar, laptele caldut si amesteci bine. Adaugi faina treptat si framanti un aluat moale, care sa nu se lipeasca de maini. Acoperi aluatul cu un prosopel de bucatarie si il lasi la loc caldut 30-60 min. Dupa ce a crescut, imparti aluatul in 6 parti egale. Intinzi fiecare parte in forma de cerc si il imparti in 8, apoi ungi fiecare parte cu gem. Rulezi cornurile si le dai la cuptor pentru 15-20 min. Le scoti si le pudrezi cu zaharul vanilat. Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii