Se scoate aluatul de foietaj din congelator si se lasa sa se dezghete.
Se scoate aluatul de foietaj din congelator si se lasa sa se dezghete.
Se preincalzeste cuptorul.
Pe masa de lucru, se presara faina si se intinde aluatul de grosimea dorita.
Se taie aluatul de foietaj in dreptunghiuri si se pune magiun in mijloc, cu lingurita.
Se unesc 2 capete si se strang ca sa se lipeasca.
Se pun cornuletele in tava si se dau la cuptorul preincalzit.
Se lasa pana cand incep sa se rumeneasca.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii