Din cele mai sus se face un aluat si se lasa la dospit minim 35-40 minute la loc caldut ferit de curent, Se formeaza bile de aluat care se intinde in forma de cerc,se taie in 8 triunghiuri, se adauga gemul si se fac cornuletele. Dupa ce sunt facute se lasa la dospit cam 20 de minute acoperite, apoi se coc in cuptorul incalzit cam 10-12 minute pana devin aurii si frumoase.
Inainte de a fi puse in cuptor se ung cu galbenus de ou, pentru a fi frumoase si lucioase.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii