Se amesteca nuca, faina, zaharul, bicarbonatul si zaharul vanilat.
Se adauga untura (untul) impreuna cu oul si se framanta bine pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini.
Se rup bucatele din aluat, se ruleaza pe un blat de lucru si se fac mici cornulete, ca niste semiluni, de grosimea unui deget mic.
Se dau la cuptor si se scot cand incep sa prinda o culoare aramie. Atentie sa nu se arda.
Timpul de coacere depinde de tipul cuptorului. Dupa ce se racesc se dau prin zahar pudra.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii