Se amesteca nuca, faina, zaharul, bicarbonatul si zaharul vanilat.
Se adauga untura (untul) impreuna cu oul si se framanta bine pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini.
Se rup bucatele din aluat, se ruleaza pe un blat de lucru si se fac mici cornulete, ca niste semiluni, de grosimea unui deget mic.
Se dau la cuptor si se scot cand incep sa prinda o culoare aramie. Atentie sa nu se arda.
Timpul de coacere depinde de tipul cuptorului. Dupa ce se racesc se dau prin zahar pudra.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii