Se framanta bine toate ingredientele,se face o coca elastica iar la nevoie se mai adauga lapte sau faina.Aluatul se intinde subtire si se face o forma circulara,apoi se imparte in parti egale,se pune silvoita si se ruleaza.Intr-o tava se pune hartie pentru copt iar apoi se pun cornuletele care se lasa la cuptor cca 15-20 de minute.Dupa ce se scot din cuptor,cat sunt fierbinti se tavalesc prin zahar pudra.Aceasta este o reteta a bunicii,un desert usor de facut dar si foarte gustos!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii