se freaca faina cu 250 margarina rama , se adauga galbenusurile 3 buc . si smantana + praful de sare .
se freamanta un aluat potrivit de tare .
din el se forneaza un sul care se imparte in 8 bucatele egale .
din fiecare bucata se face o foaie si se unge cu margarina rama topita si se ruleaza.
acelasi lucru se repeat la toate 8 bucatile .
se lasa la rece ½ ora.
fiecare rulada se taie din nou in 8 parti egale sa iasa 64 buc.
fiecare bucata se intinde se umple cu crema si se coace
umplutura:
3 albusuri de ou battue spuma cu 200 gr. zahar si 250 gr. nuca macinata .
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii