De facut e super simplu dupa cum o sa vedeti mai jos.
Aluatul trebuie sa fie decongelat complet.
Intr-un bol amestecam crema de ciocolata cu nuca si zaharul vanilat.
Asezam aluatul pe masa de lucru tapetata cu putina faina (asta pentru a evita lipirea aluatului de masa, in momentul in care il ungem).
Ungem aluatul cu crema de ciocolata apoi razuim deasupra coaja de la o portocala.
Taiem aluatul in trei apoi fiecare fasie o taiem in triunghiuri pe care le rulam pe rand dispre partea mai lata sprea partea ingusta.
Asezam cornuletele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox 15 minute sau pana aluatul se rumeneste deasupra.
Scoatem din cuptor si pudram cornuletele cu zahar pudra.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii