drojdia +borsul+uleiul+faina(pastrati 2 minute pt intins aluatul pe planseta)se framinta
Se lasa 30 min la crescut,dupa care se presara faina pe planseta si se intinde aluatul
Aluatul se taie in triunghiuri,pe care se aseaja bucatele de rahat,se ruleaza.Se lasa sa creasca 15 minute,se coc la foc iute 30-40 minute,se scot de la cuptor cind sunt aurii, se lasa 5-10 minute dupa care se pudreaza cu zahar vanilat
Daca nu aveti bors se poate inlocui borsul cu o lamaie (Coaja si sucul)restul lichidului se poate complecta cu apa.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii