Se framanta bine si se formeaza o coca potrivita. In caz ca se leaga de maini, se mai pune putina smantana, pana se lucreaza usor coca. Se intinde o foaie subtire si se taie in patrate de 1/1 cm si se umple cu magiun sau gem, orice se poate pune. Se pun in tava si se baga la cuptorul incins. Cand sunt gata, se dau prin zahar pudra. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii