Se pune drojdia in apa calduta sa se inmoaie,apoi se amesteca cu ouale, zaharul, untul si laptele adaugand treptat faina.
Se framanta bine pana aluatul se desprinde de pe vas, se imparte in doua parti egale si una din jumatati se amesteca cu cacao se framanta si se lasa la crescut 1/2 de ora.
Apoi fiecare jumatate de aluat se imparte in 5 bucati.
Se ia o parte alba si se intinde si apoi una cu cacao si se intinde.Se suprapun si se intinde bine, apoi se taie triunghiuri, se pune umplutura care poate fi rahat, dulceata etc.
Se pun in tava unsa si tapetata cu faina.
Se baga in cuptorul preancalzit cam 15-20 min.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii