Cornulete in 2 culori

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cornulete in 2 culori

Ingrediente

  • 1 kg de faina
  • 25 gr.drojdie
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 150 gr.unt
  • 400 ml lapte
  • 4 linguri zahar
  • 2 oua
  • cacao

Mod de preparare

Se pune drojdia in apa calduta sa se inmoaie,apoi se amesteca cu ouale, zaharul, untul si laptele adaugand treptat faina.

Se framanta bine pana aluatul se desprinde de pe vas, se imparte in doua parti egale si una din jumatati se amesteca cu cacao se framanta si se lasa la crescut 1/2 de ora.

Apoi fiecare jumatate de aluat se imparte in 5 bucati.

Se ia o parte alba si se intinde si apoi una cu cacao si se intinde.Se suprapun si se intinde bine, apoi se taie triunghiuri, se pune umplutura care poate fi rahat, dulceata etc.

Se pun in tava unsa si tapetata cu faina.

Se baga in cuptorul preancalzit cam 15-20 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise