Carnea se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin.
Carnea se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin.
Asezam coastele in forma de coronita, intr-un vas pe masura coronitei si suficient de inalt sa-l putem acoperi cu capac sau folie. Folosim putina sfoara pentru a lega coastele intre ele, ca sa le fixam in forma de cerc.
Turnam o cana de vin alb si dam la cuptor, mai intai in vasul acoperit. Dupa aproximativ 40 minute, verificam daca este facuta suficient carnea. Mai lasam 10 minute, cu vasul descoperit pentru a se rumeni putin carnea.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii