Costitele spalate,condimentate din belsug,se pun intr-un vas impreuna cu vinul,uleiul,se maseaza bine apoi se acopera si se lasa la frigider pana a doua zi intorcandu-le din cand in cand.
Toate legumele curatate,spalate,taiate in cubulete mai mari,ciupercile intregi sau jumatati.
Intr-o tava sau alt vas,se pun costitele vertical,legate cu ata alimentara de jur imprejur,in mijloc si pe langa ele se pun legume,se rastoarna tot baitul de la marinat,crengute de salvie si rozmarin printre legume,se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor la foc mic 1-2h depinde de cuptor.
Cand sunt gata,se taie si se serveste pe farfurie impreuna cu legume si salata verde.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii