Se face o marinata din : 2 linguri ulei de masline, condiment pentru miel, rozmarin, miere, chilli, cimbru cu care se ung costitele pe ambele parti dupa care se dau 2 ore la rece sa se patrunda aromele.
Se aseaza costitele intr-o tava, se toarna paharul de vin, putin ulei de masline, un pahar de apa, cateva foi de dafin, se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor cca 50 de minute (daca este cazul se mai completeaza cu apa) dupa care se ia folia jos, si se mai lasa putin la cuptor pentru a se rumeni costitele.
Intre timp ce costitele sunt la cuptor se pregatesc cartofii. Se pun cartofii taiati cubulete la fiert in apa cu sare, avand grija sa nu se sfarame. Cand sunt fierti, se strecoara apa si se calesc in unt topit, se adauga frunze de patrunjel taiate marunt si se serveste cald. Pofta Buna !!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii