Costite de porc la punga

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Costite de porc la punga

Ingrediente

  • 1 kg de costita porc
  • 1 punga knorr pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura
  • 50 ml vin alb

Mod de preparare

Costita se taie si se presara cu condimentul knorr. Se adauga costitele in punga, se perforeaza punga in 2-3 locuri si se lasa la foc mediu pentru 1 ora. Dupa o ora desfacem punga, scoatem cu grija costitele si le punem intr-un vas yena. Stropim costitele cu 50 ml vin si le punem la cuptor la foc mediu pentru inca 10 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise