Ingrediente
•1 costita de porc, , •Marinata:, , - cuisoare, , - 1 chili, , - 1 foaie dafin, , - boabe piper verde, , - 100 ml vin rosu, , - 2 lingurite mustar, , - ulei, , - sare si piper., , •Salata calda:, , - 4 rosii cherry, , - 1/2 ardei rosu, , - 1 borcan ciuperci, , - 1 mar, , - putin ulei.
Dificultate: Redusa | Timp: 4h 15 min
0 voturi
Mod de preparare
Apoi se baga la cuptor la foc mic intr-un vas acoperit aproximativ 1 ora, se intoarce pe partea cealalta si se mai lasa pana se rumeneste frumos de data aceasta fara capac.
Intre timp se pregateste salata. Se feliaza ingredientele.
Intr-o tigaie se pune la incins putin ulei, se adauga ciupercile, rosiile si ardeiul. Se lasa 3-4 minute si apoi se adauga feliile de mar, sare si piper amestecandu-se din cand in cand pana cand se inmoaie un pic.
Se scoate costita din cuptor, se taie in doua si apoi se aseaza pe farfurii. Se acopera cu salata calda. Noi am servit si cu salata verde stropita cu ulei de masline si otet.