Asez pe o farfurie doua foi de salata,peste care feliile de colac in care infing la distante egale jumatati de grisine.Tai la dimensiuni egale frunzele de praz (sau folosim codite de ceapa ferde).Apoi impletim cosul, dand freunzele de praz sau ceapa verde printre grisine. Asez o frunza de salata verde la fundul cosului pe care il umplu fie cu salata, fie cu piftelute, oua, legume, masline, pateuri sau ce am pentru peritiv, dupa imagnatie. Eu am umplut un cosulet cu salata si unul cu piftelute,oua si masline.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii