Cosulet cu orez salbatic si medalion de rechin

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Cosulet cu orez salbatic si medalion de rechin

Ingrediente

  • 2 medalion de rechin
  • 200 gr orez salbatic
  • 200 gr cascaval ras
  • 4 linguri de unt
  • 3 felii de dovleac crud
  • 2 rosii
  • foi de varza chinezeasca
  • 1 ceapa rosie
  • 200 ml vin alb
  • sare,piper roz proaspat macinat,boia dulce,tarhon uscat,menta unscata,menta frunzulite verzi.

Mod de preparare

Pregatim bucatile de rechin,pe care le asezam in tava,il asezonam cu rosii taiate,frunze de salata si bastonase de dovleac,peste care adaugam si cele 200 ml vin.Separat fierbem orezul cu 2 linguri de unt,conform cu instructiunile de pe pachet.Calim ceapa rosie taiata foarte marunt,in 2 linguri de unt la care adaugam si dovleacul taiat cubulete.Pestele trebuie sa stea in cuptor 30 de minute cu capac.Pe un platou asezam, medalionul de rechin,rosiile,bastonase de dovleac, iar pe o frunza de salata asezam orezul salbatic amestecat cu dovleac.Cine doreste poate sa presare peste orezul salbatic,cascaval ras. Se serveste cu o salata de cruditati.Pofta buna !

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni