Autor:
vera (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 26 iunie 2009
Ingrediente
1 ananas, -pepene galben, -pepene rosu, -capsuni, -piersici, -2-3 scobitori lungi
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Ananasul se scobeste in interior cu ajutorul unui ustensil special;-se scot felii de ananas. Pepenele galben se taie pe jumatate,se scot samburii,se taie jumatate in felii subtiri,iar cealalta jumatate se scobeste cu ajutorul unei lingurite,sau o lingura speciala pt inghetata,se scot mingiute de pepene galben.
Piersica se taie feliute, pepenele se tie cuburi,triunghiuri. Se decoreaza pepenele galben,rosu,piersica si capsuna pe o scobtoare.
In cosuletul de ananas se umple cu hartie de aluminiu,dupa care se umple cu pepene rosu,felii de pepene galben si scobitorile care se infing in coaja de ananas.
Pofta buna!
Puteti folosi aceste cosulete ca decor pt mesele festive,sarbatori,sau pur si simplu,garnitura pt pui :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu fructe tropicale" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de fructe
Am taiat fructul in doua jumatati egale, iar cu ajutorul cutitului l-am desprins usor de pielita
4 voturi
5 comentarii
30 min
Spalam fructele si le lasam la scurs. Spalam pepenele, taiem o calota putin mai sus de jumatate.
55 voturi
23 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate