1Se prepara din faina amestecata cu margarina sau untul moale,sare si oul batut,un aluat omogen care se infasoara in celofanm si se da la rece cel putin 30 min.
2 Se dau in cateva clocote cu apa si sare legumele congelate care apoi se scurg si se lasa sa se raceasca
Se mixeaza bine albusurile cu un praf de sare.Crema de branza se amesteca cu galbenusurile.Se amesteca usor albusurile batute cu galbenusurile amestecate cu branza si legumele fierte si calite un pic in uleiul Unisol
3.Din aluatul rece se intinde o foaie subtire din care decupam cu gura unui pahar,cercuri care mai apoi le asezam in formele unse cu ulei si care se dau la copt cca.15 minute.Se scot din cuptor si se umplu cu amestecul de branza si legume.Deasupra se presara cercuri de ceapa rosie sio se mai dau inca 15 minute la copt.Se opreste focul din cuptor dar cosuletele se lasa sa se raceasca in voie in cuptort apoi se scot din forme si se servesc reci ca aperitiv.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii